Ir. Menno van der Veen is eigenaar van ir. bureau Vanderveen. Daar vindt mijn onderzoek, productontwikkeling en consultancy plaats op het vlak van analoge audioelektronica, geluidsweergave voor high-end thuis of in grote ruimtes en geluidsopnames voor speciale DCDC-projecten.
Specialisaties zijn: audio-ringkerntransformatoren, buizenversterkers, geluidsconcepten voor muzikanten op basis van individuele klantspecificaties.

Veel van mijn onderzoek is gepubliceerd in convention-papers van de AES (www.aes.org) en in mijn boeken 'Moderne high-end Buizenversterkers ...'
Vanderveen-producten (transformatoren, buizenversterkers, boeken, ...) zijn wereldwijd verkrijgbaar en gesigneerd met mijn handtekening.

Voor de hoofdregio Canada / Amerika en Japan: zie www.plitron.com. Voor de hoofdregio Europa: zie www.ringkerntrafo.nl. Voor Oost Europa: zie www.trafco.rs.

Voor consultancy, muzikanten-ondersteuning, geluidsprojecten, opnames in het kader van DCDC (Dutch Compacy Disk Company): neem rechtstreeks contact met mij op, of maak gebruik van email-contact via deze web-site.

Ir. Menno van der Veen
Ir. Bureau Vanderveen
Schwartzenbergweg 18
8743 KZ  Hichtum  The Netherlands
KvK: 0818 0061

Verkorte CV.