De uitdaging

In de afgelopen periode heb ik een algemeen systeem ontwikkeld waarmee buizenversterkers ingedeeld kunnen worden. Ik heb een algemene versterker ontworpen plus bijbehorende transformatoren. Hiermee is het mogelijk vele soorten schakelingen te realiseren. De vorige keer heb ik al die schakelingen in een matrix geplaatst. In deze matrix zitten nog aardig wat witte oningevulde vlakken die er op duiden dat de systematiek nog lang niet volledig uitgewerkt en benut is. Mijn creativiteit is zeker niet ten einde. Ik zou door kunnen gaan met het publiceren van vreemde en opwindende schakelingen. Toch doe ik dat niet, ik kies voor een andere route. Ik heb aardig wat POW80 en GIT80 transformatoren verkocht en uit de reacties die ik ontvang maak ik op dat al veel mensen met het Project bezig zijn.

Ik nodig ontwerpers nu uit om hun frisse en nieuwe ideeën en uitvindingen aan mij toe te sturen.

De voorwaarde is dat men gebruik blijft maken van de algemene versterker schematuur en de universele trafo's POW80 en GIT80. Ik test de nieuwe schakelingen vervolgens uit en publiceer deze met de naam van de uitvinder. De schematuur plus databladen kunnen van mijn site gehaald worden en aangepast worden aan de nieuwe schakelingen. De copyrights van de nieuwe schakelingen blijven natuurlijk volledig bij de uitvinders ervan.

Ik hoop dat deze uitnodiging en uitdaging velen zal stimuleren om de fraaiste creatieve ideeën en schakelingen te ontwikkelen. Ik ben ontzettend benieuwd wat er nu gaat gebeuren.

IMG 7447

foto: Frans Goddijn

Volgende keer: De nog nooit uitgevonden versterker?