Deel 8: Trafo’s bestellen en de organisatie van Het Vanderveen Project

Read in English

De transformatoren van het project kunnen nu besteld worden. De genoemde prijzen bij "order" zijn exclusief BTW, verpakking en verzendkosten. Door stijging van de kosten van verbeterde fabricage en materialen (koper) zijn de prijzen met ingang van 5 december 2006 verhoogd. Bestelling kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef duidelijk naam plus adres en gewenste aantallen door. U ontvangt vervolgens een factuur; na betaling daarvan vindt verzending plaats.

vdv pow80

De voortgang van het project is als volgt: ieder twee weken wordt een nieuwe versterker van de 20 voorgestelde versterkers besproken (zie in nummer 7 het laatste figuur). Dit gebeurt met een standaard formulier. Het nummer en type en naam van de versterker plus de bedrading van het “amplifier wire board” (zie nummer 10) en het “supply wire board” (zie nummer 9) worden gegeven, de ruststromen van de eindbuizen, de secundaire aansluiting van de VDV-GIT80 voor een 4 Ohm luidspreker, het maximum uitgangsvermogen bij 1 kHz, de laagste frequentie bij vol vermogen waarbij de kern van de VDV-GIT80 op de grens van verzadiging komt, het –3dB frequentiebereik bij 8 Vtt in een standaard 4 Ohm belasting, de versterking bij 1 kHz bij onbelaste en door 4 Ohm belaste uitgang, de uitgangsimpedantie en de dempingsfactor, uitleg over het subjectieve geluidskarakter. Tevens is er ruimte voor aanvullende opmerkingen. Het lege “project standard form” kan hier gedownload worden. Sla dit op in uw computer, later is het zeker nodig. De voertaal van het formulier is Engels vanwege het internationale karakter van het project.

Nadat de twintig versterkers besproken zijn is de beurt aan u om met nieuwe voorstellen te komen. Er zijn er genoeg, want in het universele systeem (zie de nummers 6 en 7) zijn meer versterkers mogelijk. Deze varianten kunnen aan mij via het standaard formulier gemaild worden, waarna ik ze beoordeel en indien correct met de naam en email van de uitvinder publiceer.

Volgende keer: versterker 10